Ακαδημία Μπάσκετ: Μάθε τα μυστικά του αθλήματος στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ

Ακαδημία Μπάσκετ: Μάθε τα μυστικά του αθλήματος στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στην Ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου.

Οι εκκολαπτόμενοι καλαθοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στην ομάδα όλων των Ελλήνων. Στον ΑΡΗ, ο οποίος ένωσε όλη τη χώρα τη δεκαετία του ’80 και συνέβαλε ώστε το μπάσκετ να μπει σε κάθε σπίτι της Ελλάδας, από άκρη σ’ άκρη.

Με ένα έμπειρο και απόλυτα καταρτισμένο επιτελείο στη «φαρέτρα» της, η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ υπόσχεται να ανταπεξέλθει στη διπλή αποστολή της: Πρώτον, να βάλει τις σωστές αγωνιστικές βάσεις ώστε οι νεαροί αθλητές να κάνουν μία επιτυχημένη καριέρα. Και δεύτερον, να τους γαλουχήσει σωστά, ώστε να αποκτήσουν τη σωστή νοοτροπία που πρέπει να διέπει ένα παιδί, εντός κι εκτός παρκέ.

Τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ έχουν παραδοσιακά καλή πορεία, με σημαντικές διακρίσεις. Η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε πρόσφατα και το ανανεωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα, υπόσχεται ακόμα καλύτερες μέρες και οι νεαροί αθλητές έχουν τριπλό κίνητρο για να ενταχθούν στην οικογένεια του ΑΡΗ: Τη σωστή εκμάθηση του μπάσκετ, παράλληλα με τις διακρίσεις που θα τους βοηθήσουν αθλητικά και μη, αλλά και το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με το θεό του πολέμου στο στήθος.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 24/08, στο κλειστό «Μάκης Νάτσης», κάτω από τη θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Το ωράριο έχει ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00 – 13:30 & 10:00 – 20:30.

Υπεύθυνοι εγγραφών: Δώρα Αναγνώστου, Γιάννης Κουσούλης, Αχιλλέας Παπαδημητρίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 629944.

Κοινοποιήστε