Ξιφασκία: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (photos)

Ξιφασκία: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (photos)

Το Τμήμα Ξιφασκίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί 12-13 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο ΑΡΗΣ έχει υψηλούς στόχους για διακρίσεις στην εν λόγω διοργάνωση και πραγματοποιούνται καθημερινές διπλές προπονήσεις, ομαδικές και ατομικές, με την παρουσία του Γιώργου Τσουρούτα και την καθοδήγηση του Ιάσονα Λεσγίδη και της Αναστάσιας Λεσγίδου, η οποία είναι η νέα προπονήτρια της ομάδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προβολή βίντεο (φωτογραφίες). Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα 12-13/09 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Μάιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω του Covid.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δεδομένη και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Το τμήμα Ξιφασκίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ μετρά 3,5 χρόνια λειτουργίας, από τις 09/01/17 οπότε και ενεγράφη στην ομοσπονδία. Ο ΑΡΗΣ, χάρη στην αποτελεσματική και μεθοδική δουλειά, έχει καταφέρει να αναρριχηθεί και αθλητές του να βρίσκονται αντίστοιχα στη 2η και 6η θέση στους Παίδες (αν και είναι νεότεροι από τους αντιπάλους τους) και την 1η και 3η θέση στις Κορασίδες, στο πανελλήνιο ranking.

Επίσης ενημερώνουμε ότι εν όψει της έναρξης της σεζόν τον Σεπτέμβριο, οι εγγραφές στο τμήμα Ξιφασκίας ξεκινούν τη Δευτέρα 24/8.

Τηλ. Επικοινωνίας:

Χρήστος Γρόλλιος: 6944 441949

Τζώρτζης Λεωτόν: 6945 875921

Κοινοποιήστε