Ο Γιώργος Λέντζας μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Ο Γιώργος Λέντζας μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Είναι, πλέον, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αλλά και… κοσμογυρισμένους φίλους του ΑΡΗ. Ο Γιώργος Λέντζας γυρίζει… όλη τη γη με τις άκρως επιτυχημένες εκπομπές του και είναι αλήθεια ότι κρατά τη σημαία του συλλόγου ψηλά σε όλα τα μήκη και πλάτη της.

Αυτόν τον καιρό, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην κρατική τηλεόραση, με ένα «κόνσεπτ» που αναμένεται να κερδίσει επίσης τους Έλληνες τηλεθεατές. Έκανε ένα… διάλειμμα στην προετοιμασία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και βρέθηκε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη. Και δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, προκειμένου να εγγραφεί στη «μάνα» του συλλόγου.

Ο Γιώργος Λέντζας έγινε μέλος στον Α.Σ., μαζί με το συνεργάτη του, Δημήτρη Μωϋσιάδη. Πήρε… άρωμα ΑΡΗ από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και μοιράστηκε ιστορίες από όλο τον πλανήτη με έντονο… κιτρινόμαυρο χρώμα.

Ο διάσημος παρουσιαστής έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΡΗ. «Είναι μεγάλη χαρά μου η εγγραφή στον Α.Σ. ΑΡΗΣ. Καλώ τους φίλους του συλλόγου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να σταθούν δίπλα σε όλα τα τμήματά του και, φυσικά, να στηρίξουν την ποδοσφαιρική και την μπασκετική ομάδα στην προσπάθεια που κάνουν».

Κοινοποιήστε