Ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της ηλεκτρονικής διάθεσης της Κάρτας Φιλάθλου.

Από την Τετάρτη 09/09, οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να αγοράζουν την Κάρτα Φιλάθλου και ηλεκτρονικά, μέσω της TicketMaster και της VIVA. Η κάρτα είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας αλλά και μεμονωμένων αγώνων, τόσο της ΠΑΕ, όσο και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Κοστίζει 10 ευρώ, αγοράζεται μία φορά και ισχύει για όλη την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διευκρινίζει τα εξής:

1) Οι φίλοι του συλλόγου που θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας, ή μεμονωμένου αγώνα για τα παιχνίδια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου από την πλατφόρμα της TicketMaster στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005079.html

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι του ΑΡΗ που έχουν ήδη πάρει ηλεκτρονικά το διαρκείας τους και δεν έχουν αγοράσει την Κάρτα Φιλάθλου, θα πρέπει να την προμηθευτούν μόλις προσέλθουν για να παραλάβουν το καρτελάκι διαρκείας της ΠΑΕ.

2) Οι φίλοι του συλλόγου που θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας, ή μεμονωμένου αγώνα για τα παιχνίδια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου από την πλατφόρμα της VIVA στην παραπάνω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-aris-2020-21/

Οι φίλοι του ΑΡΗ που έχουν ήδη πάρει ηλεκτρονικά διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και δεν έχουν αγοράσει την Κάρτα Φιλάθλου, παρακαλούνται να την προμηθευτούν, είτε ηλεκτρονικά μέσω της VIVA, είτε με φυσική παρουσία, στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου 154) και στην μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ διατίθενται καθημερινά τόσο από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όσο και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Παπαναστασίου.

Η Κάρτα Φιλάθλου καθιερώθηκε από το 2019 και από φέτος είναι κοινή, χωρίς επιπλέον κόστος, για την αγορά εισιτηρίων (διαρκείας και μεμονωμένων) και της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Τα έσοδα από την αγορά της ενισχύουν αποκλειστικά τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και τα τμήματά του, στην προσπάθεια που γίνεται για την περαιτέρω αύξηση της δυναμικής του συλλόγου και την αγωνιστική άνοδο των τμημάτων του. Ειδικά τώρα, σε μία δύσκολη, λόγω της πανδημίας, εποχή. Με 10 ευρώ ετησίως, εσύ, ο φίλος του ΑΡΗ, μπορείς να ενισχύσεις τη «μάνα» του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας (και στην πορεία εισιτήρια μεμονωμένων αγώνων) της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με φυσική παρουσία και όχι ηλεκτρονικά, θα προμηθεύονται την Κάρτα Φιλάθλου από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδού Παπαναστασίου 154 (για εισιτήρια και της ΠΑΕ και της ΚΑΕ) και από την μπουτίκ της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (για εισιτήρια της ΚΑΕ).

Κοινοποιήστε