Μπάσκετ Γυναικών: Η Thesscafe στο πλευρό του ΑΡΗ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία ThessCafe, η οποία θα είναι στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθεια της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία.

Η εταιρεία Thesscafe, με αντικείμενο την εμπορία καφέ και σχετικών προϊόντων που απευθύνεται στην αγορά της Horeca, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Gima Caffe, της ICS για την Β. Ελλάδα αλλά και άλλων σημαντικών brands.

Σήμερα η εταιρεία αυξάνει συνεχώς τον κατάλογο των προϊόντων της και εξελίσσει τις υπηρεσίες της πάνω στο κομμάτι του after sales service, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες λόγω της ευελιξίας και της ταχύτητάς της. Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής σε συνδυασμό με το τμήμα εξειδικευμένου προσωπικού προσφέρει στους πελάτες τις την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια μιας υπεύθυνης εταιρείας.

Οι συνεργάτες της στο τμήμα πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς για να είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την αγορά του καφέ. Η εκπαίδευση barista είναι βασικός της στόχος έτσι ώστε να αποτυπώνεται στο φλιτζάνι και να αναδεικνύεται η ιδιαίτερη γεύση του καφέ.

Κοινοποιήστε