Πόλο Γυναικών: Ενίσχυση με Φραγκιουδάκη και Καλαργυρού

Ο .Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Νόρμας Φραγκιουδάκη και της Αναστασίας Καλαργυρού.

Η ενίσχυση της ομάδας, στην προσπάθεια για την επάνοδο στα «σαλόνια» της Α1, συνεχίζεται. Η φουνταριστός Νόρμα Φραγκιουδάκη, με την πλούσια καριέρα σε ΝΟ Ρεθύμνου, Εθνικό και Γλυφάδα, θα αγωνίζεται και θα σκοράρει με το σκουφάκι του θεού του πολέμου. Στα μετόπισθεν, η διεθνής αμυντικός Αναστασία Καλαργυρού, με σπουδαία καριέρα σε ΝΟ Χίου, Εθνικό, Ολυμπιακό, Nancy και Γλυφάδα, έρχεται να θωρακίσει την άμυνα και να προσθέσει τεράστια εμπειρία και ποιότητα.

Η προσπάθεια του συλλόγου να ανεβάσει την ομάδα Πόλο Γυναικών στην πρώτη τη τάξει κατηγορία είναι διαρκής και δυναμική. Οι πέντε μεταγραφές «πρώτης γραμμής» (προηγήθηκε η απόκτηση της Ελπίδας Σταυρίδου, της Ζωής Βαρελίδη και της Χριστιάννας Κουλουμπή) έρχονται να αναβαθμίσουν την ποιότητα του ρόστερ και να ανοίξουν το δρόμο για τις νεαρές αθλήτριες που γυμνάζονται στις ακαδημίες.
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται στη Νόρμα και την Αναστασία υγεία, αγωνιστικές επιτυχίες, να απολαύσουν το πόλο στο υγιές και ανταγωνιστικό περιβάλλον που προσφέρει η ομάδα μας και να γίνουν κοινωνοί των αξιών και ιδανικών που πρεσβεύει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης από το 1914.
Κοινοποιήστε