Έσπασε το φράγμα των 3.000 οικονομικά τακτοποιημένων μελών!

Έσπασε το φράγμα των 3.000 οικονομικά τακτοποιημένων μελών!

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου έφτασαν τα 3.000!

Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται στον Ερασιτέχνη, η οικογένεια του οποίου μεγαλώνει συνεχώς, με στόχο να φτάσει σε «ύψη» που αντιστοιχούν στο μεγαλείο του ΑΡΗ. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Από τον Νοέμβριο του 2019, οπότε και ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια για εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις συνδρομών, πολλά συνέβησαν. Η πανδημία του κορωνοϊού, η οποία περιλάμβανε και δίμηνη καραντίνα, επέφερε κρίση σε όλα τα επίπεδα.

Κι όμως, η ανταπόκριση του κόσμου του ΑΡΗ ήταν και είναι συγκινητική. Όταν άρχισε το συγκεκριμένο εγχείρημα του Α.Σ., ο αριθμός των οικονομικά τακτοποιημένων μελών ήταν διψήφιος. Σήμερα Πέμπτη (08/10), φτάσαμε στα 3.000 μέλη, αριθμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός, αν ληφθούν υπόψιν τα εμπόδια που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το σημαντικό είναι ότι οι φίλοι του ΑΡΗ δεν «αναγκάστηκαν» να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, από την άποψη ότι αυτό δεν ήταν υποχρεωτικό για κάποια άλλη δραστηριότητα (όπως αγορά διαρκείας κτλ.). Το έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν συνειδητοποιημένα και λόγω της αγάπης τους για το σύλλογο, ορμώμενοι, φυσικά, και από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και καταβάλει ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, ο οποίος έχει «οργώσει» όλη την Ελλάδα για το συγκεκριμένο σκοπό.

Με την εγγραφή του, ο φίλος του ΑΡΗ αυξάνει τη δυναμική του συλλόγου και παράλληλα τον βοηθά σε μία δύσκολη περίοδο. Ταβάνι, φυσικά, δεν υπάρχει, αφού ο κόσμος του ΑΡΗ είναι τόσος, που μπορεί να φτάσει τον αριθμό των μελών σε… δυσθεώρητα ύψη.

Απευθύνουμε 3.000 «ευχαριστώ» στους φίλους του συλλόγου μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Κοινοποιήστε