Ποδόσφαιρο: «4 στα 4» για τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Ποδόσφαιρο: «4 στα 4» για τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά οι αγώνες:

Κ17: ΑΡΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 3-2

Η ομάδα Κ17 του Α.Σ. ΑΡΗΣ κέρδισε τον Μακεδονικό με 3-2. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Μακρής (2) και ο Τσομπανίδης.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Γκουδίνας, Κουτρουλίδης, Μορθάνος, Τσομπανίδης, Τανούλης, Χουσεΐνογλου, Άντσος, Αλμυράς, Σεβαστίδης, Καρυπίδης, Μακρής, Καιναμίσης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπαλικτσής, Βασβάνης, Κυπριανίδης, Χατζόπουλος.

Κ14 (1): ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ. 4-0

Η ομάδα Κ14 (2006) του ΑΡΗ κέρδισε εύκολα τον Π.Α.Ο.Κ. με 4-0. Τα γκολ της ομάδας μας  πέτυχαν οι Μπαρουτούδης (2), Αθανασιάδης, Καρυπίδης.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Καλτσάς, Σεβαστίδης, Δεληγιάννης, Αθανασιάδης, Μαστορίδης, Μαυρίδης, Μπαρουτούδης, Χαρούπας, Δάσκος, Καρυπίδης, Σακαλής.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Καρολίδης, Σιτάρας, Παναγιωτόπουλος, Χατζηαποστολίδης.

Κ14 (2): ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΑΡΗΣ 2-3

Η ομάδα Κ14 (2007) του ΑΡΗ κέρδισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-3. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Μυτιληναίος, Βεριντιάνο, Κούλης.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Ατρείδης, Κακούδης, Καλές, Κουρούμαλης, Κούλης, Σαμλής, Μυτιληναίος, Βεριντιάνο, Κουδρόγλου, Τζεμάι, Ζαμπίτης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Δούνας, Κοτρώτσιος, Τσεκουρόπουλος, Καραΐσκος, Μουτσόπουλος, Φραντζής.

Κ13: ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 9-0

Η ομάδα Κ13 του συλλόγου νίκησε άνετα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 9-0. Τα γκολ του ΑΡΗ πέτυχαν οι Τζαμίχας (2), Χασιώτης (2), Αρβανίτης (2), Μαυρόπουλος, Καραγιώργης, Ανέγρονος.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Κρυκίδης, Σιδηρόπουλος, Καρκαμάνης, Χαριζάνης, Γωγοβίτης, Μαυρόπουλος, Τζαμίχας, Κοτρώτσιος, Χασιώτης, Αλεξόγλου, Ανέγρονος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κασσιάνος, Βλαχάκης, Καραγιώργης, Κατσιαρός, Στέρνας, Αρβανίτης.

 

 

Κοινοποιήστε