Βόλεϊ: Αναβολή όλων των αγώνων της Ε.ΠΕ.Σ.Θ

Βόλεϊ: Αναβολή όλων των αγώνων της Ε.ΠΕ.Σ.Θ

Η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 24-25/10.

Κάτι που σημαίνει ότι τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ που ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν το προσεχές διήμερο, δε θα το κάνουν. Η ανακοίνωση της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Έχει ως εξής:

«Το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ, λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες η Πολιτεία, την κατάσταση που υπάρχει με την αναστολή λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων σε 2 δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος μέχρι τώρα αλλά και την πρόθεση και άλλων δήμων να αναστείλουν σήμερα την λειτουργία των γυμναστηρίων τους, τα αιτήματα πολλών σωματείων, που είτε έχουν κρούσματα είτε έχουν αθλητές και αθλήτριες σε οικογένειες με κρούσματα, για αναβολές αγώνων, αποφασίζει την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας και την μη διεξαγωγή όλων των προγραμματισμένων αγώνων το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25/10/2020.

Την Τρίτη 27/10/2020 θα εξεταστεί και θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή ή μη των αγώνων της Β’ Εθνικής Ανδρών της Πέμπτης 29/10/2020.Πρώτο μέλημά μας η υγεία των αθλητών και των οικογενειών τους και όλων των ανθρώπων».

Κοινοποιήστε