Κολύμβηση: «Διαδικτυακή» άθληση (και όχι μόνο) εν μέσω καραντίνας (pics)

Κολύμβηση: «Διαδικτυακή» άθληση (και όχι μόνο) εν μέσω καραντίνας (pics)

Η πανδημία του Covid-19 ανέτρεψε τα πάντα στον αθλητισμό. Μπορεί οι πισίνες να έκλεισαν, όμως οι κολυμβητές του ΑΡΗ δεν έχουν σταματήσει στιγμή να δουλεύουν, ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι.

Περί τους 280 αθλητές, ηλικίας από 5 ως 25 ετών, συνδέονται καθημερινά μέσω του υπολογιστή τους η του κινητού τηλεφώνου τους στο κανάλι μας στο ΖΟΟΜ, και γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους αλλά και εξειδικευμένων γυμναστών, ώστε να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση και τη μυϊκή τους δύναμη, μέχρι να επιστρέψουν στη φυσική τους θέση, το νερό.

Στη διάρκεια της πανδημίας, όμως, οι αθλητές μας δεν παίρνουν μόνο «τροφή» και εξάσκηση για το σώμα, αλλά και για το μυαλό, το συναίσθημα και την ψυχοσύνθεσή τους. Σχεδόν καθημερινά, υπάρχουν ομιλίες από τους προπονητές, από διατροφόλογο, ψυχολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αλλά και από επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων που ενημερώνουν και κρατούν σε εγρήγορση αθλητές και γονείς, μέχρι να φτάσει το πολυπόθητο πλήρωμα του χρόνου και να επανέλθουν στις συνηθισμένες δραστηριότητές τους.

Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα… Όποτε, όμως, και να έρθει αυτή η μέρα, θα είμαστε έτοιμοι.

 

Κοινοποιήστε