Ανανέωσε τη συνδρομή του στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ο Θεόδωρος Καρυπίδης

Ανανέωσε τη συνδρομή του στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ο Θεόδωρος Καρυπίδης

Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και αδιαίρετος και αυτό αποδεικνύεται με πράξεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, ανανέωσε τη συνδρομή του στον Α.Σ. Ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία εντυπωσιάζει το πανελλήνιο με τη φετινή πορεία της στη Super League, αποτελεί εκλεκτό μέλος της «μάνας» του συλλόγου. Εν μέσω των πολλών υποχρεώσεών του, ανανέωσε τη συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη, στέλνοντας το μήνυμα ενότητας που πρέπει να συνεχίζει να διέπει τον ΑΡΗ σε μία δύσκολη εποχή.

Μετά από πολλά χρόνια ο ΑΡΗΣ απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και η πορεία του κάνει υπερήφανους τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων του σε όλο τον κόσμο. Ο Α.Σ. ευχαριστεί τον Θόδωρο Καρυπίδη και εύχεται να συνεχίσει να ζει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ μοναδικές στιγμές, με την ομάδα να βρίσκεται όπου της αρμόζει: Ψηλά.

Η ανανέωση της συνδρομής του προέδρου της ΠΑΕ στέλνει το μήνυμα σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ: Όλοι μέλη στον Α.Σ.!

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δήλωσε μετά την ανανέωση της συνδρομής του στον Α.Σ. ΑΡΗΣ:

«Είναι καθήκον όλων μας να εγγραφούμε μέλη στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, γιατί έτσι μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ο σύλλογος και δείχνει τη δύναμή του. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας και αδιαίρετος και δύναμή του είναι ο κόσμος του. Όλοι πρέπει να είμαστε μέλη του Α.Σ.».

Κοινοποιήστε