Δρακουλίδου: «Στην πρώτη τριάδα και βλέπουμε»

Δρακουλίδου: «Στην πρώτη τριάδα και βλέπουμε»

Ο ΑΡΗΣ πήρε ακόμα τρεις βαθμούς στη Volley League Γυναικών, με τη νίκη του 3-1 επί των Αμαζόνων, και η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου επισήμανε πώς η ομάδα έφτασε σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι κύλησε ανά διαστήματα όπως το θέλαμε, γι’ αυτό πήραμε τη νίκη παρά τα σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε να είμαστε στη πρώτη τριάδα και από εκεί και πέρα να πάρουμε ό,τι μας αξίζει», τόνισε η διεθνής πασαδόρος.

Στον αντίποδα, ο προπονητής των Αμαζόνων, Στέλιος Ατσιδαύτης, επισήμανε

«Το παλέψαμε μέχρι το δεύτερο σετ. Μετά ξέφυγε λίγο το παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ έχει πολύ καλή ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε το μπλοκ μας, είχαμε δυσκολίες στην υποδοχή και ενώ ξεκινήσαμε καλά το τέταρτο σετ, σε μία περιστροφή χάσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε. Αυτό είναι το βόλεϊ, ειδικά στο γυναικείο υπάρχει σερί πόντων. Έχουμε ελλείψεις και δυσκολευόμαστε να πάρουμε το side out σε κάποιες περιπτώσεις. Είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους, παρόλο που έχουμε ελλείψεις και δείχνουμε ότι αξίζουμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο».

Κοινοποιήστε