Ποδόσφαιρο Γυναικών: Νίκη αφιερωμένη στη Χριστίνα Μαργαρίτη

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Νίκη αφιερωμένη στη Χριστίνα Μαργαρίτη

Η ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΑΡΗ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, κερδίζοντας εκτός έδρας τις Ελπίδες Καρδίτσας με 1-2.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στην τερματοφύλακα της ομάδας μας, Χριστίνα Μαργαρίτη, η οποία τραυματίστηκε στον αυχένα, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Μαργαρίτη διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς έδειξαν ότι δεν υπέστη σοβαρή ζημιά. Της ευχόμαστε ταχεία επιστροφή στα γήπεδα.

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 30’ η Κοκοβιάδου άνοιξε το σκορ και στο 70’ η Προξένου «σφράγισε» τη νίκη των «κιτρινόμαυρων». Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν το δοκάρι δε σταματούσε τις Σαββίδου και Κοκοβιάδου.

Η σύνθεση του ΑΡΗ:

Μαργαρίτη (90+ Βήκα, Νταφοπούλου, Πελεκούδα, Αναστασιάδου, Μαλισιώρα, Τζόρτζεβιτς (90’ Μίμη), Σαΐχ, Προξένου, Θεοδωράκη, Κοκοβιάδου, Σαββίδου (80’ Τζίσιου).

«Ευχαριστώ» στον Δημήτρη Κουτσονάσιο

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ευχαριστούν τον πρόεδρο των Ελπίδων Καρδίτσας, Δημήτρη Κουτσονάσιο, για τη συμπαράστασή του στον τραυματισμό της Χριστίνας Μαργαρίτη. Ο επικεφαλής της θεσσαλικής ομάδας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η τερματοφύλακας του ΑΡΗ να διακομιστεί και να εξεταστεί έγκαιρα στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Κοινοποιήστε