«Ευχαριστώ» στην «ProGnosis Βiotech»

«Ευχαριστώ» στην «ProGnosis Βiotech»

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά την «ProGnosis Βiotech» για τη χορηγία των Rapid Test στις ομάδες Βόλεϊ Γυναικών και Ποδοσφαίρου Γυναικών του συλλόγου μας.

Η εταιρία βιοτεχνολογίας προσέφερε όλα τα απαραίτητα, βάσει του πρωτοκόλλου, τεστ για τις δύο ομάδες του Α.Σ. ΑΡΗΣ οι οποίες αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία των πρωταθλημάτων τους. Την ευχαριστούμε για την προσφορά της και για τη στήριξή της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε μία πολύ δύσκολη εποχή γι’ αυτόν.

Ποια είναι η «ProGnosis Βiotech»

Η ProGnosis Βiotech αποτελεί μια καινοτόμο και αμιγώς ελληνική εταιρία βιοτεχνολογίας, ιδρυθείσα το 2011. Η έδρα της βρίσκεται στη Λάρισα όπου στεγάζεται το R&D και η παραγωγή και στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται τα τμήματα πωλήσεων και marketing.

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η ανάπτυξη διαγνωστικών τεστ (μεθόδων ELISA & Lateral Flow) για τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, ενώ τον Απρίλιο του 2020 δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα παραγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων με στόχο την ανάπτυξη τεστ για τη νόσο COVID-19.

Η ProGnosis Biotech διακρίνεται για την έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα, διατηρώντας ένα μεγάλο δίκτυο διανομέων σε όλο τον κόσμο και έχοντας ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Κοινοποιήστε