Το ARIS Summer Camp επιστρέφει!

Το ARIS Summer Camp επιστρέφει!

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δεν έπαψε ποτέ να νοιάζεται για το μέλλον. Και οι σταθερές βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον, μπαίνουν από τα παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, του αθλητισμού και φυσικά του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του ARIS Summer Camp 2021. Πιο σωστά, την επιστροφή του, αφού πέρυσι οι συνθήκες, λόγω Covid δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του. Το Camp θα λάβει χώρα από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ., στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ ανοίγει στοργικά την αγκαλιά του στα μικρά παιδιά της πόλης μας, τα δικά σας παιδιά. Το Summer Camp που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ δεν είναι μία απλή διοργάνωση. Είναι ιστορική συνέχεια της θέσης που κατέχει ο σύλλογός μας στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Είναι μια κοινωνική ευθύνη που έχει αναλάβει εδώ και 107 χρόνια ο ΑΡΗΣ, να αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και να τα κάνει καλούς αθλητές, ευσυνείδητους ανθρώπους. Ο ΑΡΗΣ αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί πηγή πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Εξυπακούεται ότι το Camp θα διεξαχθεί με την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του Covid-19, όπως έχουν οριστεί από την Πολιτεία, αφού η προστασία όσων λάβουν μέρος είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Camp θα βρείτε στη σελίδα του στο facebook (ARIS SUMMER CAMP 2021), στα τηλέφωνα 2310 305402 (εσωτερικό 4), κιν. 693 2523406 και στο email arissumercamp@gmail.com.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν όλες οι λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό Camp του ΑΡΗ, στο arisac.gr και τη σελίδα του Camp στο Facebook.

 

 

Κοινοποιήστε