Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του Στίβου

Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του Στίβου

Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του Στίβου στη Β’ Φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος που έγινε στις Σέρρες στις 28/03/2018

Νέο ρεκόρ από την Μπάρτζου, πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Καράογλου, εξαιρετικές εμφανίσεις από Ντολεσίδου και Φαρμακομύτη.

Η Μπάρτζου Άννα έτρεξε τα 100μ σε 12″48 βελτιώνοντας το περσινό της 12″65 που είχε πετύχει στα Ελευθέρια στο Κιλκίς. Η αθλήτρια μας που διανύει φέτος την πιο δύσκολη χρονιά της, μιας και είναι υποψήφια Πανελλαδικών εξετάσεων της Γ’ Λυκείου, κατετάγη 2η και γι αυτό αναμένουμε την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Σχολικό με τους καλύτερους χρόνους.

Η Καράογλου Πηνελόπη κέρδισε την 1η θέση στα 200μ και προκρίθηκε απευθείας στο Πανελλήνιο Σχολικό. Ο χρόνος της ,26″51,δεν την αντιπροσωπεύει μιας και έτρεξε με αντίθετο άνεμο. Όπως δείχνουν όμως όλα στις προπονήσεις της, είναι έτοιμη να κατέβει τα 26 δευτερόλεπτα. Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη για την αθλήτρια μας μιας και άρχισε μετά από πολλά χρόνια να προπονείται με άλλον προπονητή , φιλοσοφία και έμφαση στην διόρθωση των τεχνικών της λαθών.

Η Φαρμακομύτη Αφροδίτη ,από τις πιο μικρές ηλικιακά, έγραψε για πρώτη φορά επίδοση στα 100μ με ηλεκτρονική χρονομέτρηση 13″27 και κατετάγη 6η. Η επίδοσή της δείχνει πώς είναι και αυτή μια από τις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες μας και σύντομα θα δούμε περισσότερα μιας και από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας.

Η Ντολεσίδου Μάγδα έτρεξε τα 100 μ. με χρόνο 13’’80 και κατέλαβε την 9η θέση.

Τέλος, η Τσολακίδου Φανή αγωνίστηκε στα 400μ. με χρόνο 65.32.

Κοινοποιήστε