ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΚΑΒΕΖΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΚΑΒΕΖΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ  ΑΡΗΣ στην μνήμη του Παντελή Γκαβέζου στην αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδάνος¨.

Στους αγώνες συμμετείχαν δεκαπέντε σύλλογοι από την Βόρειο Ελλάδα με ογδόντα πυγμάχους όλων των κατηγοριών. Οι αγώνες το Σάββατο διεξήχθησαν σε δυο περιόδους , στην  πρώτη  συμμετείχαν μικροί σε ηλικία αθλητές από παιδικές ακαδημίες και στην δεύτερη πραγματοποιήθηκαν αγώνες ενηλίκων οι οποίοι ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με 7 αθλητές στους αγώνες των παιδικών ακαδημιών , τους Ράπτης Δημήτριος , Κωνσταντινούδης Πέτρος , Ελευθεριάδης Γεώργιος , Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος , Καλπάκης Τριαντάφυλλος , Τσάμης Δημήτριος και Κατσουπάκης Λάζαρος και με 10 αθλητές στους αγώνες ενηλίκων από τους οποίους χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ,ο Κουλούρης Εμμανουήλ στα 44.5 κιλά  και ο  Κωνσταντινούδης Γεώργιος στα 46 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων, η Σιαπάτη Αφροδίτη στα 57 κιλά στην κατηγορία των γυναικών , στην κατηγορία ανδρών ο Νάκος Λεωνίδας στο 81 κιλά , ο Πόππης Αθανάσιος στα 69 κιλά , ο Καρανικόλας Δημήτρης στα 75 κιλά και ο Δρούγος Ιωάννης στα +91 κιλά. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στην κατηγορία γυναικών στα 57 κιλά η Μέτσκα Παναγιώτα και στην κατηγορία ανδρών στα 75 κιλά ο Καλαιτζίδης Στέφανος και ο Πιτιανούδης Σταύρος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετός φίλαθλος κόσμος της πυγμαχίας ,ο οποίος γέμισε την αίθουσα . Επίσης τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδρυτής του τμήματος και για 30 χρόνια προπονητής Μιχάλης Μπογδάνος και ο Γεν. Γραμμ. της Ε.Ο.Πυγμαχίας  Βεργόπουλος Βασίλειος.

 

Κοινοποιήστε