Μπάσκετ Γυναικών: Συνεχίζει στον ΑΡΗ η Παναγιώτα Τσαμπούρη

Μπάσκετ Γυναικών: Συνεχίζει στον ΑΡΗ η Παναγιώτα Τσαμπούρη

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την προπονήτρια Παναγιώτα Τσαμπούρη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Παναγιώτα Τσαμπούρη θα είναι η προπονήτρια των Κορασίδων και Παγκορασίδων του συλλόγου μας, συνεχίζοντας το επί σειρά ετών επιτυχημένο έργο της στις ομάδες του ΑΡΗ.

Μετά τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΡΗ, η Ελληνίδα κόουτς δήλωσε:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών του Α.Σ. ΑΡΗΣ και τον κόουτς Συρόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι τιμή και ευθύνη να ηγείσαι της Ακαδημίας Κοριτσιών της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ στην Ελλάδα. Ο ποιοτικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο απ’ όλη την προπονητική ομάδα, καθώς και η συμπαράσταση των γονέων που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, θεωρώ πως είναι το τρίπτυχο επιτυχίας πάνω στο οποίο συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να «μεγαλώνουμε».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα, ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί μέσα από την εκμάθηση του basketball και την καλλιέργεια του χαρακτήρα των αθλητριών μας. Εύχομαι αυτό να γίνεται απρόσκοπτα με πολλές ώρες προπόνησης και αγώνων μέσα στο γήπεδο, χωρίς παύσεις και διακοπές λόγω Covid-19, συνθήκες που πλήγωσαν όλους μας τα τελευταία δύο χρόνια. Καλή Μπασκετική Χρονιά με υγεία και χαμόγελο».

Κοινοποιήστε