Κολύμβηση: Μία «κιτρινόμαυρη» Κυριακή με βραβεύσεις

Κολύμβηση: Μία «κιτρινόμαυρη» Κυριακή με βραβεύσεις

Την Κυριακή 16/10, το τμήμα Κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ σάς προσκαλεί σε μια εκδήλωση διαφορετική, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα ότι πέρα από την αθλητική, στηρίζει και τιμά και την ακαδημαϊκή προσπάθεια των αθλητών του.

Κυριακή 16/10 στις 18.00, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, θα βραβευτούν οι κολυμβητές μας που εισήχθησαν στις πανεπιστημιακές σχολές της χώρας, αλλά όχι μόνο.

Παράλληλα θα βραβευτούν αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής σεζόν, καθώς και οι προπονητές – πρωτεργάτες των σταθερών τα τελευταία χρόνια επιτυχιών του τμήματος κολύμβησης.

Παράλληλα με τις βραβεύσεις, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέματα «Κολύμβηση ενηλίκων – Υδρογυμναστική», καθώς και «Γνωριμία με το τρίαθλο – ανάλυση της χρησιμότητας του σε νέους και ενήλικες» από τους ειδικούς στα παραπάνω θέματα, κ. Κατερίνα Καραγιάννη (πρωταθλήτρια κολύμβησης με τον ΑΡΗ, προπονήτρια κολύμβησης, κοινωνική ψυχολόγος στον αθλητισμό) και κ. Γαρέφη Χρήστο (διακεκριμένο αθλητή κολύμβησης, ιστιοπλοΐας, τριάθλου, πόλο, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τριάθλου ).

Σας περιμένουμε όλους σε μια υπέροχη κιτρινόμαυρη βραδιά!

 

 

Κοινοποιήστε